Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfsprofiel

Guangzhou Yihay die & Co., Ltd verpakken drukken werd gevestigd in 2008, gelegen in Baiyun-District, van Guangzhou-Stad, die enkel 15 minuten vanaf de Internationale Luchthaven van Guangzhou door auto is. Aangezien een geïntegreerde fabrikant, wij onze bedrijfsfilosofie „aanhangen dien diverse behoeften met constante inspanning, eenheid en het harde werk“. Het zetten van de behoeften van klanten aan onze met hoogste prioriteit, zich concentreert bij kwaliteit en de dienst. Wij begrijpen de ontwikkeling van verpakkingsindustriemarkt, en wij hebben lokale voordelen in middelen en promotiedienstenplatform voor internationale markten. Het aanbieden van milieuvriendelijke groene pakketten is onze ondernemingsverantwoordelijkheid.

Met 9 jaar ervarings in het veroorzaken van document zakken en gevallen, kartonvakjes, giftvakjes, juwelenvakjes, parfumvakjes, horlogevakjes, chocoladevakjes en het winkelen zakken, enz., hebben wij met vele cliënten in Noord-Amerika, Europa, Midden-Oosten en Zuidoost-Azië als loyale en betrouwbare leverancier samengewerkt. Wij bieden one-stop dienst-van pakket modellering, materiële selectie, grafisch ontwerp, steekproefontwikkeling, verwerking en productie aan logistiek en douaneaangifte aan, zodat onze klanten kunnen gemakkelijk kopen. Het is onze eer om met elke klant met eerlijkheid samen te werken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

1. Het jaar van 2008, begonnen onze drukzaken. Concentreer de zaken op binnenlandse markt.

 

2. Het jaar van 2010, vestigde onze fabriek aan nieuw adres opnieuw: Het noorden 2rd, Baisha-dorp, Baiyun-district, Guangzhou, China

 

3. 2010-nu beginnend onze internationale zaken van.

 

 

Guangzhou Yihay Packing & Printing Co., Ltd. Guangzhou Yihay Packing & Printing Co., Ltd. Guangzhou Yihay Packing & Printing Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : YIHAY

Aantal werknemers : 50~80

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit de dozen van de voedselverpakking voor verkoop Van goede kwaliteit de dozen van de voedselverpakking voor verkoop